top of page

Expo Sport Media nieuwe aanbieder live-uitslagen KBVB

Met reeds 103 clubs brengt Expo Sport Media een nieuwe manier van sponsoring. Op hun digitale schermen kunnen sponsorlogo’s, filmpjes, foto’s, evenementen en dergelijke geplaatst worden. Deze worden dan veelvuldig afgespeeld binnen de sportaccommodatie. Een vele efficiëntere manier dan de gewone boarding. Zo ontstaat de mogelijkheid om continu aanpassingen door te voeren zonder extra kosten. Zo helpen we ook de sportclubs om meer inkomsten binnen te halen, want sponsors geven liever geld uit aan digitale reclame, zonder dit op sociale media te doen, dan aan statische reclame.


Expo Sport Media is enorm verheugd dat ze vanaf begin volgend seizoen iets nieuws kunnen aanbieden op hun digitale schermen. Dit nadat ze een contract met de Koninklijke Belgische Voetbalbond tekenden. Zo zal er op hun beeldbuizen, na de ingave van de uitslag door de scheidsrechter, een liveklassement verschijnen, net zoals de uitslagen. Geen gedoe meer om de uitslagen op een andere manier op de schermen te krijgen, zoals vele clubs reeds doen. Dit zorgt er ook voor dat die ene vrijwilliger zich kan bezighouden met andere zaken. Een win-win voor de club!


Dit brengt met zich mee dat zowel Expo Sport Media, als de clubs meer fan experience kunnen aanbieden. Je hoeft niet meer individueel te zoeken via je smartphone maar je bekijkt de uitslagen rechtstreeks op de digitale schermen van zodra ze actueel zijn. Het is altijd leuker om met een groep supporters of ouders samen naar de schermen te kijken, dat brengt meer sfeer en gezelligheid in de kantine.

Vanaf U15 of U14 interprovinciaal is er de mogelijkheid om zowel de scores als de klassementen te bekijken. Clubs kunnen ook zelf gaan programmeren, zo kunnen ze bijvoorbeeld alle thuiswedstrijden van de jeugd automatisch zichtbaar gemaakt worden op de schermen na het klassement van hun eerste ploeg. Expo Sport Media hoopt op deze manier om sportclubs nog meer te ondersteunen en te helpen waar nodig. Zowel voor de clubs als supporters is dit een unieke ervaring.


Informatie ontvangen? Klik hier.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page