EXPO SPORT MEDIA

HET DIGITALE NETWERK

Expo Sport Media bouwt samen met de sportclubs aan een digitaal netwerk.  Een netwerk van digitale schermen in kantines, waar vele mensen komen sporten of supporteren.

Door minimum 3 synchrone schermen naast elkaar te plaatsen, bereiken we een maximale zichtbaarheid voor alle bezoekers.  Elk beeld wordt bekeken, elke boodschap wordt begrepen.

Wij bereiken een grote diversiteit aan doelpubliek.  Van jong tot oud, van arbeider tot bediende, van kleine zelfstandige tot multinational.  Iedereen komt wel in de sportclub; voor zichzelf of zijn kind, als sporter of supporter.

Expo Sport Media - Jean-Marie Pfaff - SDM Solutions

Extra clubinkomsten via advertenties

Bedrijven richten zich meer en meer op digitale reclametechnieken.  Beelden tonen, indrukken meegeven, emoties teweegbrengen, …  Video is content en heeft een grote impact op de kijker.  Realiseer extra clubinkomsten via advertenties.

Het tijdperk van statische reclame is ten einde.  Clubs krijgen het hard te verduren in hun zoektocht naar sponsors.  Maar zeg nu zelf, is het tonen van een logo of het plaatsen van een reclamebord écht een meerwaarde voor uw sponsor?

Clubinkomsten - SDM Solutions

LET'S TALK

De Expo Sport Media app is dé app binnen jouw club.

Met de Expo Sport Media app heb je één platform voor jouw club.  Zo kan je eenvoudig en snel iedereen op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes en activiteiten binnen jouw club.

Een eigen GRATIS app voor jouw club … dat is toch fantastisch, niet?

2nd-banner.png

De mogelijkheden

Communicatie - SDM Solutions

Communicatie

Een dringende boodschap verstuur je met één push bericht naar al jouw leden. Deel foto’s en video’s binnen jouw club. Met de chat kunnen de leden onderling naar elkaar berichten sturen.

Sponsor inkomsten - SDM Solutions

Sponsor inkomsten

Dividis.marketing genereert automatisch een inkomen uit actieve leden op jullie platform. Daarnaast is er een tool die jullie bestaande sponsors meer zichtbaarheid geven. Onze sponsor shop geeft jullie leden de mogelijkheid tot aankopen bij hun favoriete webshops en zo leuke commissies voor jullie club oplevert.

App - SDM Solutions

De App

Download de app in GooglePlay en IOS AppStore, meld je aan via Expo Sport Media of bezorg ons je clublogo en start.  Expo Sport Media is de op maat gemaakte tool binnen jouw club.

Veiligheid - SDM Solutions

Veiligheid

Privacy en beveiliging zijn voor ons heel belangrijk, daarom selecteert Expo Sport Media haar partners op basis van strikte criteria en beleid. Gebruikers houden volledige controle over hun data en dat maakt ons zo anders en stijgen we ver boven de norm uit. Je wilt je uitschrijven van het platform? Makkelijk, één klik en je profiel en al je data zijn voorgoed verwijderd.

Vraag hier informatie aan

Kies hieronder van wat je info wil ontvangen:

Bedankt voor de inzending!