COACHING

Life coach

De wereld blijft ronddraaien maar staat deze voor jou soms even stil? Met life coaching wordt je persoonlijk begeleid naar inzichten waardoor je zelf weer oplossingen ziet en weer in beweging kan komen.

Loopbaancoach

Heb je nood aan een nieuwe professionele uitdaging maar is het aanbod op de arbeidsmarkt te groot of twijfel je? Dan kan je samen, met een loopbaancoach, zoeken naar de ideale functie volgens je ervaring en kunnen.

Budgetcoach

Heb je het moeilijk om je financiële situatie onder controle te houden? Doe beroep op budget coaching. Deze tijdelijke steun en toeverlaat probeert overzicht in de inkomsten en uitgaven te creëren. Zodat u op het einde van de rit, zelf u budget kunt beheren.

Business coach - support

Een bedrijf dat in de problemen zit, is niet gezond voor de werksituatie. Om grotere problemen te vermijden, is het aangeraden om iemand onder de arm te nemen die je bedrijf weer gezond kan maken. Naast besprekingen, gesprekken en het maken van analyses, zorgen we ervoor dat de stabiliteit terugkeert. Maar ook bieden we externe support aan, zodat je je kan focussen op andere zaken.

Sportclubs support

Vele sportclubs werken met tal van vrijwilligers maar niet iedereen is op de hoogte van de constante veranderingen binnen het sportgebied, alsook niet in de juridische samenstellingen.

Omdat een club draait rond vrijwilligers, raken sommige belangrijke zaken verwaterd (denk maar aan communicatie, sponsoring, webshop, website, ...). Wij zijn er om alle mogelijkheden te bespreken en eventueel opleidingen te geven!

© 2020 - SDM Solutions

BTW BE 0741.629.534

Stefanie De Mol

Hoogstraat 3 P002

1930 Zaventem